keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Antamisen ilosta

Eilen saimme lukea monien mielestä huvittavan uutisen neulottuihun lahjoihin liittyvästä ongelmasta.Oletan jokaisen lukijan itse asian selvittävän linkkiä seuraamalla joten en lähde sitä sen enempää tässä avaamaan. Sanonpa vaan tämän avaavan uusia väyliä veemäisten sukulaisten tai sanotaan nyt vaikka anopin häätämiseen. Ja jos sitten pukki tuo kontissaan niitä pehmeitä paketteja joissa on jotain neulottua,hankkiudu äkkiä siitä eroon. Aivan varmasti on olemassa lainpykälä jolla sinua voidaan syyttää laittoman tavaran hallussapidosta. Toisaalta kannattaa  miettiä myös sitä seikkaa kun saatte tälläisen paketin,että teitä yritetään polttaa. Varsinkin kun pakettiin ei ole merkitty lahjan antajaa. Samalla hetkellä kun avaatte kyseisen paketin, ovesta ryntää sisään poliisin iskuryhmä ja se on sitten menoa. Siinä on sitten turha itku kurkussa selitellä. Leivätön pöytä odottaa.

Tästä päästäänkin lahoa aasinsiltaa pitkin toisenlaisiin käsitöihin ja pimeneviin iltoihin. Joka syksy omakotitalo/rivitaloasujat tuntevat painostavan tunteen niskassaan.Sellaisen kuin joku tuijottaisi.Ja aika usein siellä joku tuijottaa. Pimeys tuo mukaan tirkistelijät,hienommalta nimeltään voyeuristit,takapihojen ihmiskoristeiksi. Nuo toisaalta harmittomat mutta kuitenkin helvetin ärsyttävät perverssit ilmestyvät pimeyden turvin ikkunoiden taakse pitämään omaa väestönlaskentaansa. Harmittomat siinä mielessä että nämä pervot eivät edes halua ihmiskontaktia,päinvastoin kuin kettukarkkipussit taskuissaan leikkipuistojen reunalla notkuvat sedät. Tirkistely kuitenkin katsotaan olevan yksityisyyttä ja kotirauhaa rikkovaa ja muutenkin hyvien tapojen vastaista. Jokainen kuitenkin on varmasti ohi kulkiessaan vilkaissut ikkunoista sisään ja hyvien tapojen mukaisesti kääntänyt katseensa pois. Katseen kestosta ei ole olemassa mitään selkeää määräystä. Ohjenuorana voidaan kuitenkin pitää sitä , että siinä vaiheessa kun poliisi tulee paikalle,on pirun vaikeaa selittää uskottavasti olleensa puoli tuntia kusella tuijottaen sisään ikkunasta.Kaverit kerto.

Jos nyt kuitenkin epäilet takapihallasi tapahtuneen kustannuksellasi yksilapaisen helikopterin yksityisnäytöksen, kannattaa pohtia yhtä asiaa ennen kuin kutsut poliisit. Oletko varma ettei joku rikosoikeudellisia seurauksia pelkäävä tuttavasi ole käynyt jättämässä käsitöitään lahjaksi ikkunalaudalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti